• 677
    premier ligin dandik takımlarından gelen oyuncuyu yıldız zanneden, savaştan dolayı oyuncuları akşam pazarına düşmüş bir ligden doğru dürüst kimsenin izlemediği bir oyuncuyu aldık diye de şampiyonlar ligi finali oynayacağımızı zanneden taraftar tipi. şimdi de gelmişler paşaların istemediği oyuncular sahaya çıktı diye sövüp sayıyorlar. utanmasalar bir de istifa isteyecekler. haber uçuralım erden babaya da bir transfer daha yapsın bu arkadaşlar için havaalanı girişine yığılıp gönülleri olsun.

    gerçekten nefret ediyorum bu tarz insanlardan. bu takım aynı adamlarla geçen sene şampiyon oldu. geçen sene beşiktaş maçında barış alperin asistinde ortalığı yıkan yine bu yangıncı taraftardı. bugün sövüyor ona aynı kişiler. neden? iki sezon önce romanya'dan gelen çöplerle o girsin bu çıksıncılık oynarken, şimdi yerine premier ligden adam aldık ve o adam oyuna geç girdi diye. yangıncılara göre bu adamlar direk sahaya çıkmalı ve geçen sene seni şampiyon yapan adamlara dirsek gösterilmeli. sorarlarsa galatasaray, o daha vefalı dersiniz. kerem'e falan topçu değil diyenler var ki akıl tutulması.

    mağlubiyet halinde başlıkların altı okunmaz bir hal alıyor, yeni gelen transferlerden nefret ettirecek kadar dengesiz yorumlar yazılıyor. etten kemikten adam değil de tsubasa aldık zannediyor herhalde millet. devr-i alem yapıp kayseriye 10 gol atacak herhalde yeni transferlerimiz.

    geçen sezona da böyle başlamıştık. lig uzun maraton, beraberlik kaybetmekten iyidir, ki maçı alacağımız bir çok pozisyon da bulduk ancak atamadık. önemli olan şampiyonlar ligine atmak kendimizi ki onun için de şimdilik gereken skoru aldık gibi. daha ne isteniyor merak ediyorum. kimse istemez kaybetmeyi,ancak istediğiniz adamlar sahaya çıkmıyorsa bir sebebi vardır. çok zorunuza gidiyorsa alırsınız bir lisans zorlarsınız galatasaray teknik direktörlüğünü.

    adamlar elinde çekirdek sövüp sayıyor, içini rahatlatıyor, pisliği bize kalıyor.

    (bkz: 12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın