resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 8944
    hemen istifa etmesi gereken başkan. istifa edip kongre kararı almalı, kongre kararı almayacaksa da erden timur’u sports digitale canlı yayınında kovmalı, okan buruk’u da u-14 takımına hoca yapıp onun yerine yılmaz vural ile anlaşmalıdır. icardi’nin yüksek maaşından kurtulup onun yerine gomis’i geri çağırmalı. kerem, boey, berkan, dubois kim varsa sözleşmelerini feshetmeli. diğerlerine de üçe beşe bakmadan ne teklif gelirse satmalı.

    tüm takımı dağıtmalı çünkü inanılmaz bir rezalete imza atıp berabere kaldılar. galatasaray kulübü kurulduğundan beri ilk kez beraberlik aldığı ve ligin ilk maçından şampiyonluk verdiğimiz için bu takımın bir arada olmaya hakkı yok. daha ilk haftadan fener puan farkını 2 yaparsa aralık ortalarında şampiyonluklarını ilan ederler. biz de tamamen çöplerden oluşan bu kadroya tepkimizi göstemeliyiz.

    galatasaray taraftarının kafasında sanırım yukarıda yazdığım gibi bir senaryo var da öyle bir şey yok herkes sakin olsun önce. bu takım zaten yıllardır kötü başlayıp iyi bitiriyor. 2022-2023 sezonunun sanırım 2.maçında üstelik nef arena’da giresunspor’a yenilmişti. yine o zaman ortalık yangın yeriydi fakat sonrasında olanları biliyorsunuz. en son sarhoş sarhoş fb’ye 3 tane tıkladık. ayık olsalardı 7-0 bile olurdu ya canları sağ olsun atmış kadar oldular.

    okan buruk’a ve bizim çocuklara yürekten inanıyorum onlara güveniyorum. okan buruk hatalarından ders çıkaran biri ve kayserispor maçındaki yanlışlarını tekrarlamayacaktır. üstelik takımın as oyuncuları daha hazır değildi. hazır olsalar adam niye oynatmasın?

    dursun özbek başkan çıkıp taraftarı sakinleştirse keşke. kayserispor beraberliği dünyanın sonu değil altı üstü bir maç sadece. (bkz: 12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın