• 33529
    12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçından sonra ortalik yangin yeri. az once arkadaslarla kavga ettim carptim kapiyi ciktim. guya guzel bir sezon baslangici yapip guzel temennilerle ayrilacaktik.

    yok boyle takim mi olurmus da, yok daha ligde adam gibi oynayamiyormusuz da, sampiyonlar liginde bizi delik desik ederlermis de. adamlar daha taraftari oldugu takimin geçmişini bilmiyor.

    neymis o gecmis bakalim!

    12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı dahil
    galatasaray, lig tarihinde konuk takım sıfatıyla oynadığı 27 ilk hafta maçının 14'ünü kazandı, 7'sini kaybetti, 6'sinda ise berabere kaldı.

    12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı dahil; galatasaray, dış sahada çıktığı son 11 açılış müsabakasının sadece 4'ünü kazanabildi.

    2001-2002 sezonuyla başlayan süreçte rakip sahada çıktığı 11 ilk hafta mücadelesinde 4 galibiyet, dört beraberlik ve 3 yenilgi aldi.

    2022-2023 sezonu ilk haftasinda kendi evinde ilk hafta macinda giresunspor'a kaybetti bak. sezon sonu ne oldu biliyor musun? bak bak dikkat spoiler veriyorum, sampiyon oldu hem de oyle boyle değil ha!

    bunlarin agzina agzina tuvalet terligiyle vuracaksin. gidin once bi takiminizin tarihini ogrenin.

    neyse sinirlendim taraftar gorunumlu felaket tellallarina. hem bilgi vereyim hem de sinirim gecmedi sozlukle paylasayim dedim. saygilar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın