• 33486
    zaniolo'yu satacağını ayan beyan söylenmese de yapılan hamlelerle belli olan futbol takımı. gerçekten aklım almıyor. elinde italya milli takım oyuncusu, italya'nın altın çocuğu var. geçen sene uzun süre oynamadan gelmiş, derbiyi neredeyse tek başına almış oyuncu varken ne bu hareketler?

    takımda zaniolo varsa, zaniolo oynar. öyle yedek falan bırakamazsın. italya milli takımına türkiyede oynayan herhangi bir futbolcu alınmaz, italya milli takımında oynayan herhangi bir oyuncunun da yolu buralara düşmez. tamamen yatıp kalkıp mancini'ye teşekkür etmemiz gerekirken, sabah akşam oyuncunun değerini düşürüyoruz. rashica'ymış, tete'ymiş şampiyonlar liginde, büyük takımlara karşı patates olurlar.

    madem satmaya çalışıyosun oyuncunun değerini düşürme. sen zaha'yı, tete'yi alır, rashica'yı alacaz diye sabah akşam açıklama yaparsan oyuncunun değeri de düşer. aldığına da satamazsın. zaha, tete güldük eğlendik ama gerçekten ihtiyacımız olan oyuncular değil. rashica da bu transferlerden sonra gereksiz bir transfer olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın