• 2748
    zavallı ve değersiz düşüncelerini geçtim türkçesine ve diksiyonuna nasıl tahammül ediliyor da izleniliyor hiç anlamadığım, futbol bilgisi kötü olmasa da ters popülizm etkisinden çıkamayan yorumcumsu.

    ters popülizmden kastım nedir? galatasaray icardi'yi açıklar. normalde ne denmesini beklersiniz? iyi golcü, özel hayatı sıkıntılı vs vs. genelgeçer şeyler. bu arkadaş ne diyor? galatasaray'ın seferovic varken icardi gibi bir golcüye hem saha içi hem de saha dışı ihtiyacı yok. bak sen. diyelim zaha'yı alıyor galatasaray. ne düşünürsünüz? herkesin aklına gelecek şeyler üç aşağı beş yukarı belliyken bu ne diyor? zaha 5 asist yaptı galatasaray'a uymaz. neyin etkileşim getirdiğini, algoritmayı iyice çözmüş aslında uğur efendi. alkolik falan da sağolsun kendisi gibi bir arkadaşa gözlerimiz epey alıştı.

    abi yani şimdi ramos dünyanın en iyi stoperlerinden birisi inkar edilemez ama ben ramos yerine üçlü için daha uygun olan becao ve djiku gibi stoperler tercih ederim, hiç saatlerce uğur'u dinlemenize gerek yok. size az çok diyeceği şeyleri yazdım. kendisi sonuçta ekmek parasında ama dikkat etsin döner dükkanı işletemeyen adamdan hayat tavsiyesi çok almasın. kılavuzu karga olanın burnu boktan çıkmazmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın