• 2745
    oo, ben bu herifi hayatımda dinlememiştim. arkadaşlar bu çok ciddi bir manipülasyon dili, çok tehlikeli. bayağıdır "şımarık" sözcüğünü çok görüyordum, o bu adamdan çıktıysa veya bu ve bu adamlar gibileri tarafından pompalanıyorsa; sözlükteki renktaşlar da dahil ciddi bir kesim oyuna geliyor demektir. şimdi daha net anladım.

    global bir şirkette profesyonel olarak iletişim ve algı yönetimi yapan bir pazarlamacı olarak en tehlikeli kısmını da söyleyeyim, bu adam bunu galatasaraylılık kisvesiyle yapıyor. "ben taraftarım" diye söze başlayarak sizin, onunla kendini özdeşleştirmeniz yönünde sizi manipüle ediyor.

    bunu ifade etmenin ve yönetime tramsfer döneminin hala ortalarındayken belli bir alan bırakmanın, "benefit of doubt" vermenin biatçılıkla falan ilgisi yok.

    bakın ben siyasi olarak anarşist görüşlü, hayatta her şeye şüpheci ve bilimsel yerden yaklaşmaya çalışan biriyim. biatçı denebilecek az insandanımdır diye düşünüyorum.

    kanat transferleri benim de gözüme batıyor ama zaniolo-yusuf-morutan-yunus'un gönderildiği senaryoda bir sıkıntı yok. bunu yönetimin "şımarıklığına" yormak, ciddi bir manpilüatif saldırıdır.

    bu videosu itibariyle bu şahıs benim için yok hükmündedir. sizlere de bunu öneririm. niyeti ve agendası nedir bilmiyorum. bunu yetersizliği ve vasıfıszlığından da yapıyor olabilir, kötü niyetinden de. ama böyle çöp içerikleri tüketmeyin. tükettiğiniz 5 kitabın-içeriğin-insanın ortalamasısınız. kendinizi bu seviyeye çekmeyin. bu bildiğin ahaber seviyesi. "kılıştar terörist bunlar" demekle "ey gs yönetimi ben taraftarım, bu ne şımarıklık" demek gerçekten aynı seviye -ve belki de niyette- muhabbetler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın