• 33469
    yerli oyuncu konusunda rakiplerinden bariz üstün olan takımımız.
    malumunuz kaliteli ya da milli takıma seçilmiş oyuncuların geneli ya süper lig'de değiller ya da oynasalar bile türkiye'de durmuyorlar artık.
    en iyi yerli kaleci? uğurcan. o süper lig'de.
    en iyi sol bek? rıdvan yılmaz. yurtdışında.
    en iyi stoperler? çağlar, merih, ozan. hepsi yurtdışında. kaan ayhan süper lig'de.
    en iyi sağ bek? ferdi. süper lig'de.
    en iyi ön libero? salih özcan. yurtdışında.
    en iyi 8 numara? tam 8 numara yok diyebiliriz.
    en iyi 10 numara? hakan ç. yurtdışında.
    en iyi sol kanat? kerem. süper lig'de.
    en iyi sağ kanat? cengiz ü. yurtdışında.
    en iyi santrfor? 1 numara diyebileceğimiz bir santrfor yok maalesef.

    bu şartlarda elinde kazımcan, berkan, barış alper, halil dervişoğlu gibi mevkilerinin en iyileri olmaya aday oyuncuları var (yerli anlamda). üstüne üstlük ali turap, emin bayram, yunus akgün gibi altyapı ürünü ve en kötü rotasyonda kullanabileceği oyuncuları var.
    rakiplerimiz arasında ferdi (fb) ve uğurcan (ts) haricinde iyi yerli sayılabilecek bir tane bile oyuncu yok. ne irfan can ne mert hakan ne ismail yüksek ne yusuf yazıcı ne tayyip talha ne samet ne umut nayır ne salih uçan ne mert müldür ne altay bayındır "kaliteli yerli" ya da "potansiyelli yerli" sayılabilecek oyuncular değiller. bir tek abdülkadir ömür bir ihtimal toparlanabilir.
    bu yüzden bilhassa taraftarının elindeki yerlilerin kıymetini bilmesi gereken takımımızdır aynı zamanda. bir de bunların üstüne muslera sonrası için uğurcan çakır eklenebilirse yıllar sonra en iyi yerli oyuncu havuzuna sahip olmakla kalmayıp 3 yerli kuralında elini iyice rahatlatacak ve olası yabancı sınırı kurallarına karşın elini güçlendirecek olan takımımızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın