• 2708
    yayınını izledim, tek bir yanlış sözü yok.

    - senin orta sahada net oyuncu eksikliğin var, toreira eksildiği zaman bu orta sahanın 3 seviye aşağıya düştüğünü gözlemledik.

    - stoper rotasyonunda eksikliğin var, kaan'dan bu kulübün ortasına dikilen yağlı kazıklardan biri belli, metehan kiralık gitti emin bayram kiralanmaya çalışılıyor (niyeyse).

    - cl'ye gidersen 23 yaş altı galatasaray'da yetişmiş oyuncu eksiğin var, yunus gönderip yerine tete ikame etmeye çalışıyorsun.

    - morutan gelirken yunus'tan kat kat yetenekli olduğu iddia ediliyordu, öyle olmadığını gördük çünkü taraftarın ilk 3-5 lig aşağısını izlediği yok. şimdi de bu arkadaşın morutan'dan kat kat iyi olduğu iddia ediliyor ne hikmetse :d elde kanatta oynayabilecek tonla futbolcu varken

    - aynı takımda milot'un geldiği, zaniolo'nun kaldığı zaha'nın eklendiği senaryoda kadro dizmekte zorlanırken bu arkadaşa nasıl yer açacağız o da problem. zaniolo'yu gönderip kendisine 2,5 milyon maaş bağlayıp bi de rashica'nın arkasında bekleyeceğini düşünmek oldukça hayalperest bakış açısı.

    yukarıdakilerin hepsine değinmiş yayınında ama transferini yanlış buluyor diye fener yancılığı falan yaptığı yazılıyor. yani tete fener'e gitse övebilir, buraya gelirse yerilebilir, bir futbolcu bir takımın rotasyonuna uyar başka takıma uymaz niye anlaşılması zor bir durum bu kadar bunu da ben anlamıyorum.

    velhasıl kendisine katılıyorum hatta artırıyorum kaan ayhan'ın bonservisi alınmasından sonra ligin en kötü transferi olur (ötekinin en azından yerli rotasyon açısından mantığı var)
App Store'dan indirin Google Play'den alın