resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2347
    satılırsa diğer futbolcularımız şampiyonlar liginde fark yaratamayınca gelip yangın yapmaya gerek yok.

    kendisinin yerini 1.75 lik tete ve rashica ile dolduracaksak hücumda çoğu kez yedek kalan barış alper, biraz da icardi ve zaha dışında fizikli adam kalmıyor. kerem, mertens, rashica, yunus gibi adamları avrupa'nın stoperleri boğarlar kimse kusura bakmasın.

    beşiktaş bile fizik üstünlüğü ile kendi evinde bizi sürklase etti. şampiyonlar liginde elek oluruz. süper ligin en değerli futbolcusu, elinizdeki süperstar satılmamalı.

    inşallah gitmesini isteyenlrin aksine kalır ve sezon sonu ağlatarak gider. galatasaray taraftarına kalsa kerem, boey, kazımcan hatta sezon başı abdülkerim bile harcanmıştı.

    35 olmadı 30 oldu o da olumlu yaklaşımı da var. onun için kadroda zaniolo gibi 10 tane adam olmalı. o zaman 35 yerine 30'a razı olunur. şampiyonlar liginde başarı istiyor mu istemiyor mu önce ona karar verilmeli. şampiyonlar liginde 2 maçla aradaki 5 milyon avroyu iki maçla hele bir de gruptan çıkarsak kat kat fazlasıyla çıkartacak birisinden bahsediyoruz. satılmasını istemek ali koç vizyonuyla yarışır duruma geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın