resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2289
    ben de satılması taraftarı olan gruptayım. ama neden:

    örneğin, manchester city taraftarı olsaydım, ki kadro kalitesi galatasaray futbol takımına kıyasla bir tık ileridedir *, kesinlikle satılmasını istemezdim. sıkışan bir maçta uzaktan vurur, kontra atakta de bruyne'nin pasına fişek gibi hareketlenir, skor katkısı verir. çok da sırıtmaz yani koskoca city takımında.

    ekonomik olarak da, kendisi için 25-30 milyon euro'luk bir kayıp ya da katkı city takımını etkilemez. yani zamanla formu düştü diyelim, kontratı bitince bedavaya bile bıraksa city, takımın defterdarı hariç ekonomik olarak hisseden olur mu emin değilim.

    ama bizde durum öyle değil, bir şekilde nakit akışının sağlanması lazım. kötü senaryoda, ön çapraz bağ sakatlığı denen illet tekrarladığı anda geçmiş olsun, ne en az bir yıl takıma katkı verir , ne de şu anki potansiyel bonservis bedeline tekrar ulaşabilir. kısacası elimizde patlar. ve bizim ekonomik gücümüz böyle bir kayba ne kadar tolerans gösterebilir emin değilim.

    kısacası, kendisi galatasaray futbol takımı için yeterli üstü, türkiye süper ligi için ise fazlasıyla iyi bir hücum oyuncusudur. fakat, geçirmiş olduğu ön çapraz bağ sakatlıkları ciddi bir risk teşkil etmektedir. piyasası varken iyi bir karla satılmasının doğru olduğu inancındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın