• 33414
    2023-2024 transfer sezonunda sanılanın aksine harika işler yapmış takımdır. wilfried zaha gibi ileri uçlunun her yerinde oynayacak bir adama şiddetle ihtiyacı vardı bunu çözdü. evet kerem, barış, yunus gibi oyuncularımızda her iki kanatta oynuyor hatta barış forvet bile oynuyor ama hiçbirisi şapkadan tavşan çıkartacak yeteneklere sahip değil. kerem'i burada biraz ayırıyorum son periyotta asistleri ile öne çıktı ama zaha başka bir seviye.

    sol bek için angelino alındı. kendisinden saracchi ve telles vibe'i alıyorum. hücumda etkili işler yapabilirler ama defansif özellikleri kötü. torreira'nın bu yüzden sola yakın oynayacağını düşünüyorum. ancak günün sonunda kağıt üzerinde isabetli bir transferdir. neler vereceğini göreceğiz.

    icardi mutlaka gerekiyordu ve alındı. bu konuda kimsenin şüphesi yok.

    geçtiğimiz sene kadroda ikamesi olmayan tek oyuncu kimdi? tabii ki sergio oliviera. kerem demirbay buraya nokta atışı bir transfer oldu.

    cedric bakambu ise gomis'in yerine alındı. yardımcı ve yedek forvet. gomis'in pozisyona girme meziyetleri kendisinde var mı bilmiyorum ama gomis'in ağır kaldığı pozisyonlarda kendisi işimizi görecektir. bakambu'yu yedekleyen isim ise halil dervişoğlu.

    benim bu sezon tek endişem defans tandemi. nelsson ve abdulkerim açık alanda yakalandıkları zaman hızlı oyuncalara karşı ağır kalıyorlar. her iki zalgiris maçında da bunları gördük. bu ikilinin açık alanda yakalanmayacakları bir konumlanma yapmalıyız. torreira'nın görevi çok büyük bu konuda. kaybedilen topların hemen kazanılması bu defoyu ortadan kaldıracaktır.

    günay ise muslera'nın yedeği olacak en iyi isim. hatta bazı maçlarda ilk 11 bile olabilir.

    yangın yapmaya gerek yok. bir ortasaha ve rashica ile transferi kapatırsak harika bir takım kurmuş olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın