• 651
    yangıncı taraftar diye yangın yapan taraftar daha yangıncı bana kalırsa. göz var izan var. 2 ağustos 2023 galatasaray zalgiris maçı'nı mertens'in 40 yılda bir atılacak sanat eseri golüyle geçtik. takımla bir antrenmana çıkan bakambu haksız yere laf yedi diye gerçekleri söylemeye çalışan tüm yazarlar yaftalanıyor. bakambu çöp diyen adam ne kadar yanlışsa şu rezil futbola ses etmeyin diyen de o kadar yanlış.

    şampiyonlar ligi diye yola çıkan takım hazırlığını ona göre yapacak. hazır değiliz, suni çim, rakibin ligi başladı vs.
    geçin bunları. bunlar bahane olsaydı bu turları zalgirisler, trömsöler geçerdi hep. ne var ki benficalar, shaktarlar, psvler geçiyor.

    rakibi sen ben küçümseyebiliriz, bilmediğimiz, görmediğimiz bir takım. okan hoca ve oyuncular küçümseyemez. küçümseme belirtisi görürsem eleştiririm. mertens şapkadan tavşan çıkarmasa yaz bir skandal elenme daha. bu turlarda elenmişliğimiz olmasa anlayacağım. bu turları geçmişliğimizden çok elenmişliğimiz vardır. açın bakın. ciddiyet, konsantrasyon, hazırlık. bunların kırıntısını göremedim. biz nasıl bir şekilde eleriz dediysek okan hoca da aynısını demiş. ceza sahasına orta kesmece ve dönen topta kontra yemece oynadık tıpkı ilk maçtaki gibi. bugün bu turu %50 şansla geçtik. 3. eleme ve play off'ta bunlar sökmez.

    geçenlerde "şimdi takımı eleştirenin iki ay sonra hocaya övgü yazan ellerini bilmemnapayım" diye küfürler saçan sosyal medya magandasını hatırlarsınız. bu yangınci taraftar diye yangın yapanlardaki kafa aynı kafa, sadece üslup daha düzgün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın