• 514
    şu ana kadar fevkaladenin fevkinde seyreden dönem.

    1- takımda tutmamız gereken ilk isim hem aramızdaki müthiş kimya uyuşması hem de performansından ötürü icardi'ydi ve uzun uğraşlar sonucu bunu başardık.

    2- sol beke takviye yapmamız şart oğlu şarttı çünkü 3 kulvarda mücadele edip rekabetçi olmak istiyorsak sezona sadece kazımcan ile başlayamazdık. buraya da bence ihtimaller ve seçenekler arasındaki en iyi isim olan angelino'yu aldık.

    3- torreira takımın belki de her şeyi, defans ve hücum arasındaki harç, hamur, ne derseniz deyin artık. 378 transfer yapıp onu kaybetmek demek, diğer bütün planların ve kurguların sekteye uğraması demek. şu ana kadar bunu da başarmış olduk.

    4- zaha gibi karşımıza çıkan fırsat transferini, adı fenerbahçe ile anılırken üstelik, çok iyi değerlendirdik ve adeta araya girip zaha'yı takımımıza katmış olduk. gelecek sezon hücum gücümüzü arttırmak ve kerem'in ayağına bakma mecburiyetimizden kurtarmak için de hayati ve kritik bir hamle. kerem olmadığında, ne mertens, ne oliveira, ne barış alper katiyen sorumluluk alabilecek oyuncu olamıyorlar. kerem'in sorumluluk alma isteği, faydalı ve olumlu futbolu, hücum anlamında bize çok şey katıyor ki şu an artık bu anlamda zaha da destek kuvvet olacak.

    5- yerli kaleci seçeneğinde de bence en doğru isme yöneldik ve günay'ı kadroya kattık. kupa hariç minimum 8-10 maç oynayabileceğini düşünüyorum.

    6- yine aynı şekilde 3 kulvarda mücadele edeceğimizden ötürü sezona sadece icardi ile başlayamazdık. bakambu ve halil de nokta transferler oldu. oraya misal veriyorum bir deniz undav, bir firmino gelseydi yedek kalmayı sorun edebilecek isimler olurdu ama ne halil'in ne de bakambu'nun bunu sorun yapacağını düşünmüyorum.

    bu kadar doğruları aynı dönem içinde yapan yönetim anlayışına çok alışkın olmadığım için ayakta alkışlıyorum. hafta sonu da gs store'a gidip icardi formamı alıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın