• 33300
    insanların öne sürdüğü zaniolo satılsın rashica sağa geçsin bize rol oyuncusu lazım argümanını anlıyorum. gerçekten anlıyorum.

    zaha sola kerem ortaya mı geçecek? kerem'in ortada asla yapamayacağını düşünüyorum. gayri ihtiyari sola çekecek. zaha'nın icardi ile yan yana olması daha iyi. ama zaha da sol forvet olarak daha çok iş yapıyor. zaha sola geçsin kerem ortada heder olsun daha iyi sanki diyorum kendine.

    uzun lafın kısası zaniolo'nun çıkıp rashica'nın girişi sorunların bence bir bölümünü kapatır. hala geride kabak çiçeği gibi üst üste geçen zaha ve kerem var. zaten eğer zaniolo'dan rashica'ya düşüyorsak hücum gücünde, o zaman 10 numara oynayacak oyuncunun joao felix gibi bir şey olması lazım.

    icardi-felix-zaha-rashica müthiş bir 4'lü olurdu. 3 tane babalar halleder denilen oyuncu. rashica da ırgat gibi geriye gelecek, orta sahaya yardım edecek vs.

    ama kerem denkleme girince zaha yerinden oluyor, zaha yerinde kalsa desek kerem 10 numara hiç akıl karı değil.

    icardi-zaha-kerem-rashica kağıt üstünde geçen senenin üstünde olsa da uyumsuzluk nedeniyle beklenileni veremeyebilir.

    benim elimde zaha gibi bir ejderha varsa ben önce onu rahat ettiririm. ama yabancı sınırı da kerem aktürkoğlu istesen de, istemesen de oynayacak diyor.

    uzun lafın kısası zaniolo-rashica değişikliğinden öncelikli sorunlar var. o da zaha-kerem dağılımı nasıl yapılacak. beli de sahada görmeden bilemeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın