resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 2018
    belki yazılmıştır bilmiyorum ama bana 2012-213 sezonundaki sneijder ve drogba transferini hatırlatıyor kendisi. bir buçuk sezondur çok güzel oynayan bir galatasaray'a iki mükemmel futbolcu transfer edip oyunu değiştirmemiz gerekmişti. normalde epey yoğun olan pres gücümüz drogba ve sneijder ile bir miktar düşmüştü. tabi ki o sezon şampiyonlar ligi çeyrek finali ve lig şampiyonluğu geldi ve bu iki adamın katkısı epey fazla. ama bu transferler orta ve uzun vade için iyi değildi.

    zaniolo inanılmaz fizikli ve yetenekli bir oyuncu ona şüphe yok. ama kendisinin varlığı takımın tüm geri kalanının uyumunu olumsuz yönde etkiliyor diye düşünüyorum.

    zaten kendisini maddi kazanç beklentisi ile kısa süreli bir proje olarak aldık diyebiliriz ve eğer bana sorulsaydı ben bu yaz satılsın isterdim. kendisinden kazanılacak para ile güzel bir fırsatı değerlendirmiş olacağız böylelikle.

    kerem-zaha-rashica üçlüsünü şahsen zaniolo'lu hücumu izlemeye tercih ederim.

    ve tekrar belirtmek istiyorum ben kendisini çok seviyorum oyuncu olarak. canavar gibi bir adam ama hedeflediğimiz şeylere ulaşmak istiyorsak kendisi biraz lüks ve oyun olarak tam bizim stilimize uyan biri değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın