resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14599
    rakiplerimizin kendisi gibi bir kaleci bulmak için yıllardır debelendiği, ellerindeki anadolu seviyesinde olan kalecileri taraftar ve medya pazarlamasıyla performans olarak musleradan önde diyetek parlatmaya çalıştığı, rakip takım taraftarlarının 10 yılı aşkın süredir kıskanıp ekmek banarak izlediği galatasaray kalecisi. 37 yaşında olmasına rağmen süper ligde hala kendisinden kaliteli ve yetenekli kaleci yoktur. süper ligde aktif futbol oynayan oyuncular arasında türkiye kariyeri baz alındığında kariyer olarak yanına yaklaşan kimse de yok.

    sağladığı dominasyonu verdiği güveni o bırakmadan anlamak lazım. ıcardi zaha gibi isimler de dahil olmak üzere eğer kalecileri sayarsak süper ligin en değerli oyuncusudur. çünkü son 12 senedir sneijderin, melonun,quaresmanın, alexin,drogbanın ve daha birçok önemli ismin olmadığı senaryolarda oynadıkları takımların başarılı olduğunu gördük.
    muslera hepsi varken ve hiçbiri yokken de kazanan taraftı. yokluğunu görmeden varlığını takdir etmek çok zor olmamalı. galatasaray efsanesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın