• 33275
    kendimi bildim bileli cm/fm serilerini istisnasız 3 haneli saatleri geçecek şekilde oynarım. bunu oyuncuları süper tanıyorum, şöyle acaip scoutum, böyle wonderkid avcısıyım şovu için değil, başka bir detayı ifade etmek için belirtiyorum;

    artık bizim ligde kariyer başlatmadan önce iki kez düşünüyorum. tffnin rezalet yabancı sınırı geldiğinden beri ligimizin zorluk seviyesi saçma sapan derecede arttı. çünkü gönül rahatlığıyla, içinize sinerek kadro yapılandırmasına gidemiyorsunuz, transfer yaparken diğer liglerle karşılaştırdığınız zaman düşünmeniz gereken tonla değişken var ve bu değişkenler mücadele ettiğiniz her müsabaka için ayrı, ilk 11 nasıl yapmak lazım diye akla karayı seçiyorsunuz...vs yani sürekli bir hesap kitap derdindesiniz yabancı/yerli dengesini oturtabilmek adına. ligde ayrı çile, avrupada ayrı çile, kupada apayrı çile. gerçekten konsantrasyon bozucu oluyor. o yüzden teknik direktörlerin şu konu özelinde çektiği çileyi çok iyi anlayabilir fm oyuncuları.

    ancak; ne zaman kalecinizi kaliteli yerli yapıyorsunuz, o andan itibaren kafanız ciddi anlamda rahat olmaya başlıyor. diyeceğim şudur ki; bu denklemde ister kabul edin, ister etmeyin ama yabancı sınırı olduğu sürece (ki devam ettirmemeleri için bir sebep yok. zira sözde bu sene kesin bitiyor deniliyordu) yabancı kaliteli transferlerimizden her müsabakada tam verim almak istiyor isek, kalemizi yerli yapmaktan başka rahatlatıcı çözüm yok.

    kaç tane yerli ve her müsabakada kaleye sorgusuz koyabileceğiniz kaleci var, onun da kararını siz verin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın