• 33272
    (bkz: 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçı)

    tam tahmin ettiğim şekilde bir maç oldu. sözlük dahil her mecrada bu kadar fazla moral bozukluğunun nedeninin takımı tanımamak olduğunu düşünüyorum. her hazırlık maçını izledim. takım orada ne oynuyorsa burada aynısını oynadı. hatta hazırlık maçlarına göre biraz daha üretkendi çünkü sergio vardı orta sahada. hazırlık maçlarında da barış'lı, zaniolo'lu, yunus'lu, kerem'li bölümler aynı şekilde kısırdı. çünkü o takımlar da kapanıyordu ve açamıyorduk. yine aynısı oldu hatta zalgiris aşırı kapalı bir savunma yaptı. al-ver yapacak oyuncu olmayınca ortaya konulacak oyun her zaman bu arkadaşlar. barış hazırlık maçlarında çok da iyi olmayan goller attı. berkan iki senedir olduğu gibi sürekli pozisyon içinde olup sürekli son vuruşu iyi yapamadı ama bir gol attı. goller nedeniyle yersiz övgülere mazhar oldular. işte bu övgüler herkesin gözünü kör ediyor ve bu oyunculardan beklentileri arşa çıkarıyor. sonra da yerin dibine batırıyorsunuz.

    mesela burada bir fiziği çok iyi geyiği dönüp duruyor. her kalıplı oyuncuya fizik süper ezer geçer deniyor. soruyorum zaniolo ezip geçiyor mu? cevabı hepimiz biliyoruz. teknik ve yere sağlam basma hep gözardı ediliyor. ama oyuna giren mertens, morutan nasıl etki ediyor görüyorsunuz.

    ne övmeyi ne eleştirmeyi biliyoruz. galatasaray futbol takımı şu ne çok kötü ne de çok iyi durumda. zamanla daha iyi olacak ama gidip de futbolcuların anasına babasına sosyal medyadan küfür edersen oynatacak adam bulamazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın