resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14557
    bugünkü maç sonrası tepkileri asla hak etmeyen oyuncu. takımın defans gebeş kaplumbağa gibi sahada gezinirken ancak bu kadar konsantre olabiliyor 37 yaşındaki bir adam kardeşim ne anlatıyorsunuz siz?

    yeter be yeter!
    ne alıp veremediğiniz var şu adamla be. adam alt tarafı geçtiğimiz sezon 3 maçta hata yapıp takıma saçma goller yedirdi. 12 senedir 33 maçtan fazlasını ipten alıp 6 şampiyonluk aldırdı.

    iki sefer ağır sakatlık geçirdi. yerine koyduğun zottirik kalecilerin üstüne “muslera billurunu yeyim geri dön” diye ağlayan da sizdiniz. geri dönünce sanki yalamalık yapmamış gibi adamın en ufak açığını bulup üstüne giden de yine sizsiniz.

    erden timur’dan isteğim; alsın günay’ı koysun yerine. sonra bu “muslera defol” diye zırlayan barzolar yeniden ağlamaya başlasın “geri dön” diye. bugün şu kaleciyi 10 milyon avroya fenere bıraksan adamlar başka bir transfer yapmadan lige konsantre olurlar ve hakları da olur. sen günayla cartla curtla içine alırken onlar dandik orta sahalarına rağmen muslera sayesinde ligi götürür.

    (bkz: 25 temmuz 2023 zalgiris galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın