• 33238
    eksik tek yeri kalmış takımdır.

    https://i.galatasaray11.com/ovjw6x0n.jpg

    buradaki esas konu (bence) bu pozisyon lig düşünülerek mi planlanacak yoksa avrupa düşünülerek mi? çünkü lig üzerinden plan yapacaksak bize bir türk oyuncu lazım, şu andaki durumda +3 çıkmıyor gibi görünüyor. elbette rotasyon ile çözülebilir ancak kimi eksiltsen eksik kalırsın. misal transfer yerine ligde berkan'ı yazsan olur, ama gelecek ismi kısmen formadan uzak tutarsın. ya da barış alper yazarsın ama zaha ya da zaniolo yedeğe gider. yani birisi yedeğe gitmeden +3 türk çıkmaz.

    lig için planlama yapılacaksa eğer bu sefer transfer türk olmalı. kim var alınabilir? bu kalibrede çok yok.
    bu kalibrede derken derdim galatasaray seviyesi muhabbeti değil, bizim o bölgede aradığımız özellik. lucas torreira ver.2 arıyoruz ve haklıyız da, bu ön hattın derdini çekecek birisi bulunmalı. bu nedenle kerem demirbay yerine suat serdar daha olası mesela bence, yaşı ve dinamizmi de ön planda olur. aslında tam olması gereken isim salih özcan ya da emre can ama dortmund sanmıyorum ki ikisini de bıraksın.

    eğer ki 9+2 gelmezse şu anda ciddi problem bu yerli oyuncu sınırı. bu yüzden de mesela uğurcan konuşuluyor, olur mu? ben zannetmiyorum. burada da şu var, federasyon dahil herkes biliyor ki 9+2 açıklanırsa eğer biz mevcut kadroya benzer özellikte bir yabancı alırsak (hele ki konuşulan isimler gibi) ligin üzerinden silindir gibi geçeriz. bir kere falan da değil her hafta için bir kere geçer asfaltı oturtur 4 şeritli otoban yaparız almanlar bizi gısganır yeğenim. *

    mantıklı çözümü bence rotasyon. biz yine bu özellikte bir yabancı alacağız, rotasyon için türk oyuncu havuzuna da maliyeti daha düşük ancak görev aldığında iş yapacak 1 belki 2 oyuncu daha ekleyeceğiz.

    stoperde bu alternatifler var, sol bekte kazımcan var merkezde berkan var sağda ve solda barış var, sağa yine yunus eklenebilir, halil alındı.

    düşününce kalan eksik gibi görünen yerler sağ bek, merkez orta saha, 10 numara. burada hem merkez hem de 10 oynayabilecek bir yerli bizi inanılmaz rahatlatır. bir taşla iki kuş yapmış oluruz.

    ama kim bu oyuncu, bilmiyorum.

    bir yandan da bu kadronun gerçek gücünü ligde %100 olarak görememek var ki en çok da bu düşündürüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın