• 33175
    orta saha için ne düşünülüyor hala anlayamıyorum. fred ismi geçiyor mesela. fred ve torreira ile defanstan rahat top çıkarmak yine hayal olur. bu oyuncular geriden topu alıp takımı yönlendirecek oyuncular değil. ama önde baskı yapmak isteyen bir takım için gayet iyi ikili. eksik olan ne olur bu ikilide topu alıp oyunu soğutabileceklerini sanmıyorum. dolayısıyla alacağın 10 numara profilini değiştirir. daha orta saha özellikli, yaratıcılığı yüksek oyuncu alman gerekir. kamada veya lo celso gibi atıyorum ismi çıktıkları için.

    diğer düşünülen isim paredes. bence mevcut takıma daha çok uyuyor çünkü arkasını toplamamız gereken kerem, zaniolo, icardi, angelino gibi hücum güçleri var. merkezde pozisyonunu kaybetmeyecek, sertlik katacak ve topu dağıtacak birini istiyorsak harika hamle olur. zaniolo'yu bu sefer ikinci forvet gibi kullanabilirsin sağ kanada da rashica'yı atarsın bakarsın keyfine ama bu sefer de yaratıcılık işi tamamen kerem ve angelino kanadına bakar. biraz rashica destek atar. çünkü zaniolo belli ki kanat forvet/2. forvet gibi düşünülüyor çok fazla yaratıcılık beklemiyoruz.

    işin içinden çıkamıyorum ben. torreira yanına aslında bissouma veya iyi zamanındaki ndombele gibi bir oyuncu çekebiliyor olsak daha rahat plan yapabiliriz gibi düşünüyorum ama o da ciddi bir maliyet demek o tarz oyuncuyu bulacaksın bir de transfer edeceksin zor iş. yine de ne olursa olsun sakatlık cezalık vs. gibi durumlarda berkan-midtsjö ikilisiyle başlamayacağımız bir rotasyon olsun. allah aşkına. izlerken daralıyorum top bir orada bir burada böyle oynanmaz hele galatasaray böyle hiç oynamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın