• 5670
    ali koç’tan fersah fersah vizyon farkı olan yönetimdir.

    2022-2023 sezonunda yaptığımız tüm transferler avrupanın çeşitli takımlarında kendisini kanıtlamış , karakter analizinde geçer not alan ve lider vasıflı oyunculardı. birçoğu geldiği takımın ya birinci kaptanıydı ya ikinci. şampiyonluğu bu sayede ve bu ruhla kazandık.

    oyuncularımızın başarısı ve azmi bizi başarıya götürdü. arada bir iki oyuncu istediğimiz gayreti gösteremese bile hedefimizi asla kaybetmedik. geçen sene yapılan köklü değişimle galatasaray futbol takımının toparlanmasında kaliteli oyuncuların kadroya dahil edilmesi bize çağ atlattı. bizi biz yapan ve arzu ettiğimiz futbolu oynatan okan buruk bu başarının başrolüdür.

    bu sezon ise daha emin adımlarla sessizce devam ediyoruz. jose angel esmoris tasende angelino transferi haricinde henüz ses yok. mauro icardi bu takımın olmazsa olmazı ve malesef bu konuda biraz şansızlık yaşıyoruz. tam imzaya gelecekken sağlık sorunu olması can sıksa bile kavuşmamız geç olmayacaktır.
    umarım eşi sağlığına kavuşur ve biran önce aşk adamı takımımıza katılır. kendisini sabırla bekleyeceğiz çünkü kredisi oldukça yüksek!

    erden timur’un da kredisi epey yüksek. bazı taraftarlarımız suyun karşı tarafının yaptığı tranaferlerden sonra homurdansa bile erden timur’ un başarılı bir yönetici olması unutulmamalıdır!
    erden timur bizim gibi bir galatasaraylı ve ona güveniyoruz. içimiz rahat…

    tabi ki bazı gerçeklerimiz var.
    bu takımın;

    8 numara ihtiyacı var.
    10 numara ihtiyacı var.
    rashica’ya ihtiyacı var.
    as kadroyu zorlayacak kaleci ve forvet ihtiyacı var!

    kabul edelim ki 1-2 transferle bu dönemi kapatamayız. çok eksiğimiz var. yönetim geçen yıl nasıl şapkadan tavşan çıkardıysa bu yıl da aynı başarıyı devam ettirmeli. talip olduğumuz ve hayalini kurduğumuz şampiyonlar ligi kupasına istikrar ile yürüyebiliriz.

    çok şanslıyız ki yönetim, teknik kadro ve taraftar aynı dili konuşuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın