• 33155
    2023-2024 sezonunda rotasyondaki oyuncu kalitesi ve sayısı önemli olan takımım. özellikle orta sahadaki rotasyonu çok iyi ayarlamalıyız.

    kendimi tekrar edeceğim ama, 2023-2024 sezonunda kötü durumlara düşmemek için bütün mevkilerimize ilk 11 başladığında takımı çok fazla düşürmeyecek, en azından ligde zafiyet oluşturmayacak oyuncu grubundan oluşturmalıyız.

    diyebilirsiniz ki, "sadece biz değil rakiplerimiz de yaklaşık 55 maç yapacak, onlarla yarışacağız, o yüzden önemli değil". bu cümle kısmen doğru olsa bile gerçekten doğru değil. çünkü biz hafta içi inter- real vs deplasmanından gelirken fenerbahçe ve ya beşiktaş slovacko- vaduz- balkani deplasmanlarından gelecekler. biz as takımımızla oynarken, onlar rotasyonda düşündükleri oyuncularına maç ritmi kazandıracaklar. yani bu deplasmanlar bizim için çok zorlu iken, onlar için hazırlık maçı olacak.

    o yüzden kadromuzu 25 kişi olarak düşünmeli, midtsjö gibi sahaya ilk 11 attığımızda bizi geriye götüren oyuncular yerine her zaman oynayabilecek oyuncularla doldurmalıyız. atıyorum, zaten torro var, 6 numaraya gerek yok dersek, başımıza çok büyük belalar alabiliriz.

    şampiyon olan kadromuzu belirli ölçüde korurken aslında bunun temelini iyi attık. umarım yan eklememelerle sağlıklı bir düzen kurulur. biz bunu yaptığımızda rakibimiz kimi alırsa alsın iş hocalarda bitecek. okan hocanın da hacı ismail'i ya da şenol güneş'i yeneceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın