resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5036
    bizde muhteşem geçirdiği 22-23 sezonu beni bir yandan delicesine sevindirirken, bir yandan da piyasasını yeniden yükselteceği ve elimizde tutmak imkansızlaşacağı için üzülüyordum. çünkü serbest düşüşte olan kariyerine dair belki de kimse onun tekrar bizdeki gibi dominant bir performans gösterebileceğine ihtimal vermiyordu. lakin o tekrar tüm dünyaya hala top-class bir forvet olduğunu kanıtlamış oldu. en çok da onun adına bu sebepten seviniyorum.

    transferi ile alakalı olarak ise avrupa'nın 5 büyük liginden birkaç takım hariç hepsinin talip olabileceği ve çoğunda da direkt oynayabilecek bir forvet icardi. örneğin italya'da vlahovic'i kadroda düşünmeyen juventus, tammy abraham'dan istediğini alamayan roma, forvetsizlikten giroud ile oynayan milan, benzema sonrası forvet ihtiyacı olan real madrid veya morata'dan medet uman atletico için de ilk tercih olabilecek bir isimdi. buna yürekten inanarak söylüyorum ki şu takımların hangisine giderse gitsin, yeterli şansı bulduğu takdirde sezonu da minimum 19-20 golle bitirirdi.

    işte böylesine world-class bir forveti, üstelik bizde tekrar parladığı bir sezonun ardından, elimizde tutabiliyorsak bunda kendisinin galatasaraylı olmasının ve buraya ait hissetmesinin payı muhakkak çok yüksek.

    gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz: o artık galatasaraylı icardi!

    (bkz: my name is mauro icardi icardi from galatasaray)

    (bkz: my name is harry kewell kewell from galatasaray)
    https://www.dailymotion.com/video/x36fytu
App Store'dan indirin Google Play'den alın