• 692
    tff'nin hakkında komisyon kuracağını açıkladığı emzik.

    ne yapacak bu komisyon? araştırma yapıp görüş mü bildirecek yoksa oy çokluğu veya oy birliği ile red/kabul mu yapacak?

    bu ülke, neden zengin bir adamın isteklerini yerine getirmek için element uyduracak duruma geldi! komisyon ne aq? hukuki statüsü nedir? tff'nin yönetim kurulu var, tahkim kurulu var. komisyon neyin icabında oluşturuluyor? geçen haftalarda böyle bir şey olacağı söylenmişti zaten.

    böyle saçma sapan alengirli işlere girişildiğine göre bazı sözler verilmiş mi diyelim. allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. ne kadar aciz bir durum böyle.

    e madem komisyon kurulacak, muhtemelen çıkacak karar da bellidir. havadan 3-5 bir şeyler kapacaklar. o zaman bizim de buna karşı tepki gösterip doğrucu davut'u oynamamız beklenmesin. kaldırımda yapılan maçlardan şampiyonluk çıkarabiliyorsa aha orada mis gibi türkiye kupası şampiyonlukları duruyor. onların da yıldızlara eklenmesi için biz de hemen bugün başvuru yapalım. en azından adı üstünde: "türkiye" kupası.

    valla bu komisyon bana çok pis bir şekilde 2011 yılını hatırlattı. şike olayını örtbas edebilmek için neler neler yapılmıştı. 1 sene boyunca gündem sürekli başka şeyler ile meşgul edilip nisan ayında üstü kapatılmıştı. bu komisyon da 3-4 ay boyunca bekler sonra bu saçma istek kabul edilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın