• 33144
    2022- 2023 transfer döneminde an itibari ile;
    * kale: muslera as kaleci, bir turk kaleci alınacagı konusuluyor, şahsi görüşüm cok da gerek yok.
    * sol stoper: abdulkerim net oynayacak, yedegi kaan ve emin olacaktır.
    * sağ stoper: nelsson hala bizde fakat gitme ihtimali yuksek, içerde çok alternatifi var gibi gözükse de gercekci bir alternatifi yok, yerine adı gecen davinson'un kendisi ile alakası yok tarz olarak umarım kalır ama son anda gider ve yerine adam bulunmazsa en güçlü bölge defans çökebilir. umarım aynı liderlige ve konsantrasyona sahip bir aday vardır su an gorusulen.
    * sag bek: sacha kalırsa hic sorun yok, sacha giderse yeri nasıl dolar soru işareti, dubois yine tarz olarak alakasız. angelino sol bekte olacagı icin tarz olarak sacha gibi bir adam gerekir.
    *sol bek: angelino geldi, kazım var su an işler yolunda.
    * 6 numara, torreira zaten takımın bel kemiği fakat gercek anlamda yedeği yok, berkan 6 için top kullanma konusunda cok beceriksiz tek ciddi hazırlık macında cıktı ortaya orada baskı yediginde topu kaybediyor. torreiranın saglam kalması elzem.
    * 8 numara oliveira mevcut fakat özellikle son haftalarda kotu idi, su anda da ortada yok, miço galatasaray oyunucu olmadıgı net. parades ya da benzeri birisinin hızlı bir sekilde gelmesi lazım. yoksa sadece torreira sampiyonlar ligi icin cok yetersiz olacaktır.
    * 10 numara mertens var ama artık ancak 20 dk kadar oynar gibi gozukuyor. zaniolo 10 gibi degil ama 2. forvet gibi oynayabilir fakat sag kanat icin bu sefer bir adam gerekecek. sonucta iki taraftan birine mutlaka transfer lazım.
    * sol kanat; kerem mevcut barıs da oynar gibi gozukuyor.
    * sag kanat net olarak zaniolo var duruma gore morutan ve belki yunus var fakat zaniolo ortaya kayarsa sag kanada birisi gerekecek gibi.
    * forvet su an bekledigimiz kral var icardi gelmesi o kadar elzem ki su an bi sekilde gelemezse o sorun nasıl cozulur bilemiyorum hersey mahvolabilir. icardi gelecektir diye umuyorum 2. forvet halil geldi ama icardi olmadıgında ne halil ne barıs ciddi bir macta ihtiyacı karsılamaz. ikisi de icardi sahada iken duruma gore 2. forvet olarak oynayabilir. strumgraz macında sonuca gidemememizin sebebi de bu diye dusunuyorum. barıs guzel bir gol attı ama cok degismedi ise normalde bu golleri atan bir adam degil.
    sonuc olarak oyle bir noktadayız ki birden hersey harika da olabilir, rezalet de olabilir. fakat erden timur ve okan buruk'a guveniyorum bir sekilde çözeceklerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın