resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4983
    hiç kimse yeterince umursamıyor, inanamıyorum. wanda nara’nın kan kanseri olduğu yazıyor arjantin basınında. 3 gündür ne icardi ne wanda 1 story bile atmadılar. okan hoca da icardi konusunda morali bozuk konuştu bugün.

    allah korusun arkadaşlar böyle bir şey gerçekse çok büyük sıkıntı var demektir. bir kere muhtemelen icardi gelmez. hadi geldi diyelim wanda telefonunu açmasa etkilenip düzgün futbol oynayamayan adam, böyle bir durumda futbola ve galatasaray’a ne kadar odaklanabilir? böyle bir durum olması icardi hikayesinin büyük ihtimalle resmen, resmen olmasa bile fiilen bitmesi anlamına gelir.

    bu da hiç iyi olmaz. kimle dolduracağız yerini? icardi transferinin yatması ile rakiplerde oluşacak motivasyonu düşünebiliyor musunuz? adamlar sadece icardi yüzünden kimi transfer ederlerse etsinler tatmin olmuyorlar. çünkü icardi çok başka bir psikolojik üstünlük. biz bunu kaybetmek üzereyiz ve ne twitter’da ne sözlükte çok da umursanmıyor. wanda nara’nın kanser olması sezonu, hatta önümüzdeki 2-3 sezonu çok büyük oranda etkileyecek bir olay bence. inşallah doğru değildir. her şeyden öte insan sağlığı önemli çünkü.

    umarım bu konuyu umursamamakla sözlük haklı çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın