resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4878
    transferine ne mutlu olduğum ne de mutsuz olduğum yıldız futbolcu.

    mutsuz oldum diyemiyorum çünkü iyi bir futbolcu ve arada güçlü bir bağ kuruldu. mutlu oldum diyemiyorum çünkü şu an fark edilmese de inanılmaz bir maddi külfetin altına girmiş bulunuyoruz.

    bir aydır icardi’ye dair çekincelerimi bu başlıkta dile getiriyorum. pek çok neden saydım. takım içi dengeler, 30 yaşında olmasından ötürü geri dönüşü olmayan bir bedel ödeyecek olmamız, neredeyse bankalar birliği borcunu kapatacak derecede kontrat bağlayacak oluşumuz… benim için değişen bir şey olmadı. bu transferin “bu şartlarla” olmasını tasvip etmiyorum. doğru bulmuyorum. yönetici olsaydım da bu transferin altına imza atmazdım. herkesin görüşüne saygım var ama 5-6 ay sonra veya gelecek sezon testi kırıldıktan sonra konuşmaktansa şimdiden konuşmayı yeğlerim.

    galatasaray icardi’yi bu şartlarla transfer etmekle pek çok şeyden feragat etmiştir. ister muhasebeci ister başka sıfatlar yakıştırılabilir sorun değil, ekonomik krizin göbeğinde yer alan bir ülke takımı x bir futbolcuya maddi anlamda arabistan konforu yaşatamaz. icardi 20 milyonu mu reddetmiş? sağ olsun, lafım yok ama biz de 10 vermemeliydik. sponsor olayına inanmadığımı daha önce de belirttim. seneye rüzgar dönünce sponsor’un s’si kalmaz, galatasaray bu paraları takır takır ödemekle yükümlü.

    şampiyon olmanın hiçbir maddi karşılığı olmayan bir ligdeyiz. gayrımenkullerimizi satıp düze çıkmaya çabalıyoruz ve şu kontratları güle oynaya veriyoruz. bu işte bir gariplik var.

    inşallah bu sene şampiyonlar ligine gidebiliriz de bir nebze kulübe sıcak para girer. aksi takdirde bunca yatırımın süper lig’e yapışması abesle iştigal konumunda.

    hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın