• 380
    bir miktar geç kaldığımız fikrine katılıyorum. en azından sol bek ve yedek santrfor işini çözsek iyi olurdu.

    ancak yangın yapılmasını anlamlandıramıyorum. normalde yangıncının önde gideniyimdir. ama realitenin de biraz farkında olalım. halihazırdaki kadro ön eleme için gayet ideal. tamam rakibi hafife almıyoruz ama real madrid ile de karşılaşmayacağız. forvet yok düşüncesine de katılmıyorum. barış alper gayet forvette de oynayan bir oyuncu. kerem ve zaniolo gibi iki çok usta gol ayağına sahibiz. hatta mertens'i de buna ekleyebiliriz. orta sahada sezon boyu yükümüzü çekmiş, sadece 4-5 maç sendelemiş, ki normal karşılıyorum, kaliteli bir oliviera var. yanında torreira oynayamasa da fenerbahçe derbilerinde kendini kanıtlamış berkan var. defans hattımız şampiyon olan defans hattı, bir değişim yok. kale zaten yine emin ellerde. ön elemede gayet tur atlayacak bir kadroya sahibiz zaten. allah'ın 5. seviye avrupa takımını yenmek için de paredes, angelino, icardi'ye ihtiyaç duyacaksak zaten hiç katılmayalım turnuvaya.

    velhasıl yangın yapmak için bence çok erken. bugün 100 bin euro yaklaşık 3 milyon tl yapıyor. yeri gelecek pazarlıklarla transferleri 2-3 hatta belki 5 milyon euro daha az maliyete bitireceğiz. bu rakamların tl karşılığını, bu parayı çıkarmak için kaç bilet, kaç loca, kaç kombine satılması gerektiğini oturup siz hesaplayın. maalesef bu ekonomik buhranda buna mecburuz.

    ha şunu da ayrıca belirtelim, eğer ki ön elemenin play off ayağında halen transfer gelmemiş olursa o zaman hep beraber yangın yaparız. çünkü o aşamada artık dişli rakiplerin gelmesi olası. ama o zamana kadar halen süremiz var. hem beklemeyelim, hem fofana - paredes vs. isimleri beğenmeyelim yok öyle bir dünya.

    erden timur'a ve yönetime güvenim var. biraz sabredersek gelecek isimlere hep beraber sevineceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın