• 508
    son açıklamaları hoşuma gitmemiş galatasaray ikinci başkanı. belli ki şampiyonluk sonrası arka planda kalınca kıskançlık damarı tutmuş ve erden timur’un üzerine oynamış.

    2 transfer hazır diğer 3’ü uçakta gibi son derece alaturka açıklamalar yapması yetmemiş, üzerine yönetimin ve taraftarın gözbebeği erden timur’un ismini verip şark kurnazı gibi kendisini baskı altına almak ve olası terslikte ihaleye ona bırakacak bir tavır içine girmek hiç hoş olmamış.

    evet, erden timur’un işi listede olan oyuncuları ikna etmeye çalışmak. lakin transfer kararı verildiğinde sürecin başladığı yer galatasaray yönetimi’dir ve oradan gelecek icazet beklenir. bombalar patlayacak, erden timur’u bekleyin ne demek yahu? yapıyorsanız tüm galatasaray yönetimi olarak yapıyorsunuz bu transferleri. yani varsa bir durum yönetim adına ve isim vermeden konuşursun. ama erden timur’u bekleyin dersen, açık bir hedef göstermiş olur, kendini de işin içinden sıyırırsın. bilmem anlatabiliyor muyum?

    erden timur’un da bir an evvel, transfer yapabilse de yapamasa da, ekrandan uzaklaşması lazım artık. zira bizim camia böyle işte. yönetim kanadından birileri ön plana çıktı mı hemen bizans oyunları başlıyor. haldun üstünel de benzeri bir sıkıntı yaşamış ve sonunda yönetimden affını isteyip ayrılmıştı. o yüzden hem erden timur’a hem de aklı selim taraftarımıza ‘kapalı tribün lütfen sakin olun’ demek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın