• 504
    galatasaray'ın ikinci başkanı.

    kendisiyle ilgili düşüncelerimi daha önce ifade etmiştim. (bkz: #3593670) her geçen gün de yanılmadığımı çok iyi görüyorum.

    kendisi zor zamanlarda ortalıklarda görünmez; iyi olduğumuz zamanlarda ise ne yapar ne eder kendini hatırlatır. sırf kendini göstermek için de olmayacak şeyler söyler. nedeni de basit, çünkü kendisi popülist birisi. nerede ekmek, orada metin.

    şu son zamanlarda erden timur'a "sihirbaz" tarzı şeyler söylemesine de aldanmayın. taraftarın erden timur'u deli gibi sevdiğini bildiği için, taraftarla ters düşmek ve kişisel itibarını korumak için tatlı sözler söylüyor. içten içe kıskandığı için, en ufak bir kötü durumda tekme atacak ilk insandır metin öztürk. en azından benim gözümde öyle. hatta iddia ediyorum, olur da yönetim içerisinde çatlak sesler çıkıp anlaşmazlıklar yaşanırsa, bunun altından kesinlikle metin öztürk çıkar. aha da buraya yazıyorum.

    neyse, dediğim gibi söylediklerine pek takılmayın çünkü kendisi bunun için var. kişisel pr'ı için yönetimde. bakalım ne zaman sorun çıkaracak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın