resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4740
    artık yavaştan netleşmesi gereken isim. biliyorum zor, biliyorum psg sezonu bile açmadı, biliyorum icardi tatilini uzatmak istiyor vs. ben icardi gelsin, yarın kampa çıksın da demiyorum. ona o rahatlığı da verelim ancak önümüzü görmemiz lazım yavaştan. önemli olan yarın kampa katılacak olması değil, yarın bizim olacak mı?

    icardi transferinin şu an birçok şeyi belirlediği belli. öncelikle maddiyat konusu. ciddi bir para teklif ediliyor kendisine. gelip gelmeyeceğine bağlı olarak bu para alternatif transferlerde de kullanılabilir. daha önemlisi planlama konusu. icardi'nin transferi şu an direkt olarak yapılması gereken diğer santrfor transferini de etkiliyor. 2. forvet olabilecek bir adam mı gelecek yoksa gerçekten kaliteli, üst düzey bir yedek santrfor mu mesela? bu santrforun seviyesini de icardi belirleyecek.

    bu işin yavaştan netleşmesi lazım. bu konuda somut bir ilerleme lazım artık. ''icardi'ye teklif ilettik, kararını bekliyoruz.'' gibi bir planlaması olamaz galatasaray'ın. evet biz icardi transferin son günü de gelse havaya uçarız ancak ''durun bakalım arabistan'dan teklif gelecek mi?'' diye beklememeliyiz.

    galatasaray'ın icardi'yi alamaması bir hata değildir, anormal bir durum da değildir. tam tersi 29-30 yaşındaki icardi'nin galatasaray'da oynaması bir piyangodur. rasyonel düşünebilen herkes de bunun farkında. ayrıca geçen yıl çok iyi iş çıkarmış yönetimin ve hocanın olduğu bir ortamda birisi çıkıp ''icardi için sınırları zorladık ancak ortak noktada buluşamadık.'' dese 3-5 aptal hariç kimse bir şey demez. asıl sıkıntı icardi'de oyalanıp terste kalmak. işte o zaman büyük sıkıntı başlar taraftarda. kısa vadeli sıkıntı ise mevcut durum devam ederken ucl elemelerinde veya süper kupa'da yaşayacağımız sıkıntı olur. bir anda yangın ormanlarının içinde bulur camia kendini.

    son olarak yanlış anlaşılmasın. bu yazı bir eleştiri yazısı değildir. taraftar veya yönetici gözünden de yazılmamıştır. tamamen dışardan bakmaya çalışarak yazdım. ben yönetimin de hocanın da taraftarın da icardi'yi ne kadar istediğini biliyorum. çabalarını da biliyor ve takdir ediyorum ancak günün sonunda icardi'nin platonik aşk şekli bizi yiyip bitirme durumu var. dolayısıyla burada şeffaf bilgilendirmeler lazım. ''icardi ihtimali %50'' deniyor resmi ağızdan, başka ağızdan ''çok çok zor'' deniyor. ''arabistan'dan teklif var'' deniyor, resmi kaynakların birçoğunda böyle bir bilgi yok. ''icardi arabistan üzerinden maaş yükseltmeye çalışıyor'' diyen de var, ''yönetim arabistan'ı kalkan olarak kullanıyor.'' diyen de. herkes bir şey sıkıyor, ortalık çok karışık. galatasaray taraftarı şu an aşırı sabırlı bir yaz geçiriyor çünkü geçen seneden kazanılan kredi var. erden timur ve okan buruk kredisi de var ancak hiçbir kredi sonsuz değil. ön elemede bilmemnerenin takımıyla oynanan ilk maç 0-0 bitse bile bir anda ateş püskürmeye başlar herkes çünkü herkes de içine bir şeyler atıyor şu ana kadar.

    hayırlısı olsun diyeceğim de hayırlısı arapların olsun, icardi bizim olsun. inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın