resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 4738
    icardi galatasaray’da kalır mı şeklinde hala şüphe eden renktaşlarımıza birkaç kelam etmek istediğim futbolcu. icardi galatasaray’a gelecek, geldi bile. antrenman yapmıyor sadece, arjantin’de ağustos’a kadar takılacak. icardi’nin galatasaray’da “oynamama” ihtimali yüzde 15 falandır.

    arabistan dışında arabistan’a yakın bir maaş alacağı, sonsuz sevgi ve ilgi göreceği başka bir ülke var mı? sakın psg’deki maaşını alacak denmesin. o 4-5 sene öncenin icardi’siydi. bugün oyuncu 30 yaşında. avrupa’da bizim verdiğimiz maaşın yarısını verecek kulüp zor bulunur.

    çok yazıp çizdim. bir taraftar olarak sorumlu hissetmiyorum kendimi. sponsor olayına da zerre inanmıyorum. o sponsorlar olası yönetim değişikliği sonrasında çil yavrusu gibi dağılırlar. veya olası başarısızlıkta kimseye zorla icardi’nin maaşını ver diyemezsin. mesut özil’de de mesut ol falan yapmışlardı. parayı çatır çatır fenerbahçe ödedi. ha orada araya başakşehir’i soktular malum nedenlerle. (mesut ile icardi’yi eşdeğer tutmuyorum başka bir şey anlatmaya çalışıyorum.) herneyse icardi’nin gelişi ibretlik bir meseleye dönmez inşallah. çok yazıp çizdik ama nafile. muhasebeciler mi yoksa parası neyse verinciler mi haklı çıkacak zaman gösterecek. kim haklı çıkarsa çıksın ama galatasaray zarar görmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın