• 5653
    2023-2024 futbol sezonu yaz transfer dönemi için henüz yeni bir transfer yapmayan yönetim.

    kaan ayhan zaten zorunlu opsiyondu.

    yangıncı değilim ama anlayamadığım bir kaç konu var. bonservis ödenerek alınacak oyuncular için acele edilmemesini anlıyorum. örneğin mauro icardi, örneğin leandro paredes.

    ama piyasaya free agent pek çok iyi bize fayda sağlayacak isim vardı.

    örneğin yedek forvet için michail antonio peşinde koşacağımıza josh maja'yı kadromuza katabilirdik. geçen sezonu bordeaux'da 41 maç 37 ilk 11 17 gol 6 asistle tamamladı. 24 yaşında nijeryalı. doğum yeri london olduğu için kimlik vakası olacağını da düşünmüyorum. mesela bizim ikinci forvet için ekstra maliyet vermeden şuan kampa alabileceğimiz bir isimdi bu genç kardeşimiz.

    ya da sol bek arıyoruz değil mi. aaron martin. dengeli ayağına hakim temposu fena olmayan orta açma ve oyun kurma becerileri ortalama üstü diyebileceğimiz lig için yeterli ve kazımcan üzerinde ciddi bir baskı kurmayacak zaman zaman da onunla rahatlıkla rotasyona girebilecek bir isimdi. free idi. bugün adı anılan sassaoulo'lu rogerio'dan pek de farklı değil. yaşı da 26 üstelik. şu an kampta bizimle oynuyordu. faydalı bir isim olabilirdi. ancak biz bu free transferi de kaçırdık. genoa geçen sezon serie b'den serie a'ya geri dönen bir takım havada kaptı.

    bu gibi ekonomik ve boşa para dökeceğimiz hamlelerden bizi kurtarabilirlerdi.

    bu mesleki olarak görev edinmeyen benim bile kısa analiz ve takiplerle bilebildiğim bir konu. dolayısıyla eksik yerlere bir kaç free hamle yapmak bu kadar kolayken neden işleri karmaşıklaştırdık bilmiyorum.

    hayırlısı olsun. umarım geç tamamlamayız şu süreci. ancak erden timur'da free agent piyasasında sezonun açılış kampına istanbul'a oyuncu indiremediyse bu kulüpte artık başka kimse indirmez. free agent'lar fm hayallerinde kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın