2023-24 Hazırlık Maçı
20:30 Kocaeli Stadyumu
3 - 4
  • 221
    maçı izledim geldim kendi notlarımı hazırladım. genç ve kiradan dönenler olarak değerlendireceğim.

    batuhan: iş düşmedi, yediği golde yapacağı bişeyi yok.
    jankat: 2 güzel kurtarış yaptı, defans takım işidir, takım genel olarak u-21e dönünce de geleni içeri aldı. 3. kaleci olarak bu sene kalıp, 1 sene sonra kiraya verilmeli.
    emin: çok rahat, çok kendinden emin, ayağı çok düzgün, biraz omuz genişliği arıyor insan. bana göre rotasyonda kaan’ın önünde olmalı
    süleyman: gitmeli, yaş 22, fizik yok, tecrübe yok.
    metehan: henüz çok eksiği var, 1 sene daha kiraya gitmeli
    ali yeşilyurt: yeterince göremedik.
    ali turab: kas kütlesi güzelleşmiş, bindirmeleri iyi. 18 yaşına göre gerçekten etkileyici. biraz daha kas olarak büyüyüp güçlenince sağ bekte as oyuncumuz olsa şaşırmam.
    baran: futbol sadece top dağıtmakla olmuyor. top dağıtırken çok iyi, ancak diğer gereklilikleri de yapması için bu sene mutlaka kiraya gitmeli. yaş 20, geçti geçecek, eğer üzerine eğilip eksiklerini gidermeye dikkat etmezse oyun stili 2.ligde bile tutunacak bir stil değil.
    cicaldau: sevimli hayaletliğe devam, mevkisinde değildi ama isteği de göremedim
    hamza: bilmiyorum biz mi abartıyoruz, sanki babası ayhan olmasa şuan bu kim derdik. evet mevkisi değildi ancak olumlu pek bir hareketini de göremedim. topu rakipten uzağa taşımayı kaçak oynamayı biraz öğrenmesi lazım gibi.
    morutan: top ayağına yine yakışıyor. teknik olduğunu belli ediyor. fiziki olarak da güçlenmiş sırtı dönük oynamaktan çekinmiyor ve becerir hale gelmiş. as takım içinde 1-2 maçta görmekte fayda var.
    eren: yeterince süre almadı.

    kısacası gençlerden emin, batuhan ve ali turab dışında yedeğe konacak biri yok bu sene. morutan ise kendimce bu sene rotasyonda şansı hakediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın