resim
João Alves de Assis Silva
Takım:Itabirito
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.92
Uyruk:Brezilya
  • 663
    ulan ne partiymiş be arkadaş... hayatında kaç kere 20.000 kişinin önünde herhangi bir performans sergiledin, işini(tabi bir işin varsa) kaç kere insanların ani tepkilerine maruz kalarak yaptın ulan sen? kimisi bu stresle takımın marşını dinleyerek başa çıkıyor, kimisi meditasyonla, kimisi de kafa dağıtarak, eğlenerek. parti yapıyorsa psikolojisini düzeltip kendini tekrar işine verebilmek istiyor; ne yani, elano, giovani takım otobüsünde ağlıyor mu sanıyorsun mağlubiyetten sonra?

    adamın kirası bitip ingiltere'ye döndüğünde ne olacağı belli değil. manchester city'nin ilk 4'e girmesi ihtimaline tav olup cska'da sürekli şampiyonlar ligi piyasasına çıkma olanağını bırakıp gitti. oradan da kiralandı; tekrar şampiyonlar ligi'nde oynayabilmesi için tek şansı galatasaray. sana kalsa ne yaptı? "ruhsuzlaştı" öyle mi? denizli'ye, kasımpaşa'ya atarken iyiydi, yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi; sonra boş verdi?!

    senin dediğin gibi sadece kendi piyasasını düşünen bir futbolcu bile olsa, kendi piyasası için oynamak zorunda olan bir adam jo. adamın everton'da bile yeri garantide değil diyorum ulan?! kaldı ki ıslıklanmayı uzaktan yakından hak edecek bir performansı da olmamıştır; bir anlık öfkeyle kendisini günah keçisi ilan eden, yanıldığını kabul edecek medeni cesaretten yoksun, tükürdüğünü yalayıp karizmayı çizdirmek istemeyen bir kaç geri zekalı ergen tarafından hedef tahtasına konmuştur sadece.

    bir eskişehirspor maçı hatırlarım, jo alves'in ileride tek başına çabaladığı; gerisi yalandır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın