• 323
    gayet sakin takip ettiğim transfer sezonudur. yangın yapacak ya da ortalığı karıştıracak bir durum olduğunu düşünmüyorum. mevcut kadro ile ön eleme turlarındaki toplam piyasa değerleri 2 milyon euro olan takımlara eleneceksek şampiyonlar ligine hiç gitmeyelim daha iyi. tabi her maç sıkıntılıdır ama orayı da geçmiyorsak boşa uğraşmayalım.

    ben transfer delisi bir insanım ama gayet sakince takip ediyorum bu transfer sezonunu. ara transferde zaniolo getirmiş yönetime de güveniyorum. arada şovlar olacak ama para olmadan da iş yapılmıyor demek ki. yönetimin "transfer yok" diye muhabirlere haber pompalattığına da inanmıyorum zira aynı muhabirler sezon başından beri aralıksız transfer haberi giriyorlar. bu sezon ne transferden kimsenin haberi var ne de paradan. sponsor konusunda dahi patlamış muhabirlerin sözlerine itimat edip ortalığı karıştıracaklara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

    edit: transfer yok diyen süleyman rodop ve birkaç twitter duyumcusuymuş. kolpaçino'daki ganyotçu gibi "anlıyorum" diyorum sadece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın