resim
João Alves de Assis Silva
Takım:Itabirito
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.92
Uyruk:Brezilya
  • 657
    bir futbolcunun özel hayatı kimseyi ilgilendirmez,ta ki futbolcunun özel hayatı onun futbolunu etkileyene kadar, ya da performansının istenilen seviyede olmamasının özel hayatına bağlanmasına kadar...işte o andan itibaren, taraftar en doğal hakkı olan eleştirme hakkını kullanır.
    oyuncunun düşük performansını devam eder ve taraftar iyileşeceğine dair bir umut görmezse, o taraftar en doğal haklarından bir başkası olan ıslıklamaya geçer.ki kendine göre haklıdır.
    galatasaray taraftarının durumu buna çok benzerdir.
    bir galatasaray taraftarı düşünün, kıt kanaat geçiniyor..biriktirdiği parasıyla takımına destek olmak aynı zamanda stres atmak için galatasaray maçlarına gidiyor, lisanslı aldığı formasıyla atkısıyla beraber..fakat canı sıkkın, üstüste mağlubiyetle, ardından gelen derbi mağlubiyeti..sivas beraberliği..şampiyonluk yolunda azalan umutlar..
    bir suçlu arıyor kafasında..jo'ya bakıyor..ilk başlarda iyiydi diyor, fakat son maçlarda vasat..niyesini düşürken aklına yaptığı partiler geliyor, ulan bu adam yenildiğimiz fenerbahce macından sonra bile evinde parti yapmıştı diyor.bir galatasaray oyuncusu böyle yapamaz diyor...biraz da medyanın gazıyla kurbanı seçiyor...tüm olanların sorumlusunu jo seçiyor...
    ardından geliyor..diyarbakırspor maçına ve ıslıklıyor.buraya kadar gayet normal.fakat bir şeyi unutuyor ? ıslıklamak hakkı ama bunu abartmak hakkı değil.maç öncesi ve devre arası ısınırken, maç esnasında her top geldiğinde...her zaman ıslıklıyor.bu kadarı fazla işte...

    sonuç olarak : eleştirmek , ıslıklamak , yuhalamak her taraftarın hakkıdır.fakat olayı abartarak,saygısızlık boyutuna taşımak, buyuk galatasaray taraftarı profiline yakışmaz.asıl taraftar her şeyi ayarında yapandır.

    edit : o bahsettiğim taraftar hayal ürünüdür.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın