• 308
    yine yangınlar yine ben...
    ne yapalım bazı renktaşları mutlu etmek için? mesela nelsson henüz gitmemişken stoper mi alalım yerine? sonra satacağının yarısına satarsın ancak nelsson'u. ya da dzeko ayarında bir adama para gömüp getirelim mi? sistemi, eldeki oyuncuları düşünmeden sırf ismi var diye parayı basıp alalım mı önümüze gelenleri? yahu takımın şu anda tek ihtiyacı yedek forvet. o da en doğru isim olacak eminim, daha sezon yeni açıldı.

    muslera, boey, nelsson, abdülkerim, kazımcan, torreira, oliviera, mertens, kerem, zaniolo, barış ilk 11'i ile ilk ön elemeleri geçemiyorsan zaten avrupada olma. bunlardan ayrılan olsa bile yerine alacağımız ya da doğrudan yerine alacağımız adamlar çok çok fark yaratacak isimler olmayacak, evet daha kaliteli olacaklar ama zaten çok kaliteli isimler var. bunlardan 1 2 gömlek üstü zaten türkiyeye gelmez. asıl hedef rotasyonu genişletmek ya da bu isimleri rotasyonda kullanmak. yani aldığımız oyuncular belki de bu isimleri kesemeyecek ama sezon uzun, hoca bütün oyunculardan olabildiğince fazla faydalanıyor. kadroyu ideal yedek şeklinde değil bütün olarak değerlendiriyor. onun için her hamle öyle ya da böyle fayda sağlayacak (bknz berkan, midjso, gomis, yunus, bay, dubois, kaan, emin, mata hatta okan kocuk)

    demem o ki, herkes sakin kalsın. 13. olan takımı şampiyon yapan akıl eminim ki şampiyon takımı daha da ileri götürecektir. taraftar ekstra baskı yapıp yönetimi aceleye ve hataya zorlamamalı. bekleyip göreceğiz, neyin açlığı yaşanıyor şu an anlamak mümkün değil. hamleler gelecek, gidenler gidecek, yerleri dolacak ve yeni sezon başlayacak, biraz sabır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın