• 286
    icardi, potansiyel yabancı bir forvet, parades, angelinho, alternatif yerli kaleci. 5 transfere ihtiyacımızın olduğu sezon. kolay kolay oyuncu satışı yapacağımızı düşünmüyorum. nelson ve zaniolo için beklentimiz 25-35 seviyelerinde. altına da satilmamalilar. sadece boey 18-20 arası bir teklif alırsa satılabilir diye düşünüyorum. o durumda dubois'i 11 kullanıp arkasına mert müldür'ü koymak, stoper hatta sol bek alternatifi de olabildiği için de mantıklı duruyor. boey, mohamed, morutan, cicaldau, *midtsjö, taylan satışlarından da bu 5 transferi çözebilmek muhasebe açısından da olumlu olur. toplam edilebilecek 30 milyonluk gelir kalite kaybetmeden mükemmel gözüküyor. *midtsjö'yü de bu listeye ekledim çünkü yabancı sınırına takılacak gibi gözüküyor.

    muslera/yerli transfer/batuhan
    boey/dubois
    nelson/ross/
    abdülkerim/kaan/emin
    angelinho/kazım
    torreira/berkan/baran aksaka
    parades/oliviera/hamza akman
    kerem/yunus
    *barış/yusuf
    zaniolo/mertens
    icardi/yabancı transfer/*barış

    üçüncü yerli seçimim ilk 11 için barış oldu. transferle dahi çözebileceğimiz daha iyi bir yerli alternatifi yok gibi gözüküyor. genel kadro kalitesi de bu kadar iyiyken barış'ın 11'e yerleşmesi en mantıklı çözüm. okan hoca rashica'yı mutlaka isteyecektir ama barış'ın 11'de olması gerekliliği için ben kendisinden vazgeçtim.
    yusuf'a da ciddi bir yatırım yaptık geçen sezon, o yüzden alternatif olarak da ona şans verilmeli. yunus da keza henüz 22 yaşında performansı artabilir. okan hoca bir çok oyuncunun performansını yukarı çekti, bu oyuncularda da bir gelişim olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın