• 33062
    su an itibari ile sifir santrafora sahiptir. eleme turuna bu sekilde girmesi buyuk risk olusturacaktir. acikcasi bu turda yasanacak bir kaza olan onlarca guzel seyi yok eder.
    karsimizda olacak olan rakip onceki turdan kim gelirse gelsin galatasaray seviyesinde olmayacak. fakat bu demek oluyorki rakip kapanacak ve belki beraberliklerle belki de bulabilecegi bir golle turu gecmeye calisacak.
    bizim muhtemel forvetimiz zaniolo ya da baris alper olacak. baris alper milli macta tek forvet olarak cok etkisizdi ki zaten oyun stilini dusununce bu cok normal. topla gitmek isteyen, bos kosu yapmak isteyen bir oyuncu. zaniolo da tek forvet oynadigi kisa surede cok etkisizdi. ozellikle ikisinin de kapali bir savunma karsisinda ne kadar etkili olabilecegi mechul.
    bunun yaninda gecen yil ligde firtina gibi estigimiz donem icardinin devreye girmesi ile basladi yani orda bizi oynatacak bir adam olmadiginda hucum etmekte cok zorlandik, cok zayif rakiplere karsi bile gomisin kendi cabasi ile kazanbildik.
    su an icardiyi beklemeyi anlamakla birlikte aksam pazarindan ucuza alayim derken şampiyonlar liginden gelecek milyonlardan olmayiz umarim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın