• 259
    2022-2023 yaz transfer dönemi'nde yerli kuralına adapte olamamıştık. erden timur çok büyük hikayeler yazdı, hatta romanlar yazdı ama en basit öyküyü yazamamıştı. 12. haftaya kadar falan patrick van aanholt sol bek, yunus akgün yerli kuralını sağlamak için sağda 11 çıkıyordu. ikisi de yeterli değildi. rashica'yı devreye sokabilmek için 11 için hiç düşünülmeyen iki ismi, kazımcan'ı ve emre taşdemir'i tamamen zorunluluktan kullanmaya başlamıştık.

    sözün özü apokerim-kerem-yunus üçgeninde bir form düşüklüğüne karşı yabancı sınırı için bir planımız yoktu ve sol bekte ite kaka, biraz kazımcan, biraz taşdemir, hatta vuran piyango sonrası biraz adekugbe ile finish çizgisine ulaştık. sonuç olarak bu durum da bir başarısızlık olarak nitelendirilebilir.

    neyse efendim geldik bu sezona, yabancı sınırı ile nasıl mücadele edeceğiz hala muamma. sol bek için büyük büyük isimler ortaya çıkıyor. herhalde sağ bek yerli olacak diyorsun, ama oradaki alternatifi fenerbahçe kapıyor. acaba stoper mi diyorsun, basına bir sürü genç avrupalı stoper ismi düşüyor. kerem ile yine bir türk kanat mı diyorsun zaniolo 11'de deniyor. e 10 numara, 8 numara ve 6 numara da türk olmadığına göre, muslera ile devam edileceğine göre sanırım maçlara 2 türk ile çıkıp her maç hükmen mağlup olmak istiyoruz.

    şimdi abarttığımı söyleyenler, beni torreira, zaniolo, icardi getiren transfer ekibine ve başta erden timur'a nankörlük etmekle suçlayanlar olacak ama görünen köy kılavuz istemiyor.

    geçen sene yabancı sınırı mühendisliğimiz rezaletti. allah'ını seven sol bek'e gelsin diyerek orada 3 farklı türk alternatif kullandık. bakıyorum bu sene de değişen bir şey yok. hatta daha kötüye giden bir senaryo var. sol bek'e angelino'yu alırsan kesemezsin, böylece kazımcan ihtimali ortadan kalkıyor, kalan mevkilerin hangisini türk yapacaksınız?

    yabancı sınırı konusunda yine plansız programsız ilerleniyor gibi hissediyorum, umarım beni utandırırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın