• 54
    dayatmadan bahsedilen; bir futbolcunun veya sporcunun sözleşmesinde açıkça maç günü kulübün verdiği formayı giyer, pazu bandını takar maddeleri olmasına rağmen, giymeyen sporculara verildiği iddia edilen cezalarsa eğer dayatma değil ancak ve ancak sözleşmesine uymayan sporcuların aldığı yaptırımlardır.

    kulüplerin dini, dili, ırkı gak guku olmadığını söylediğimize göre, kulüplerin kazançlarını toplumun her kesiminden elde ettiğine göre, kulüplerin toplumun geneli ile ilgili konulara duyarlı olmasına şaşırmamak lazım heralde. x sporcu kulüpten maaşını tam olarak isteyecekse kulubün yaptığı etkinliklere de katılmasını beklemek doğaldır heralde. ben o lgbt pazu bandı takmayan sporcuların ya ben lgbt desteklemiyorum ben bandı takmayayım ama onlardan kazandığın yayın geliri sponsorluk geliri falan ne varsa onları benim maaşımdan düş bana az para ver diyeceğini sanmıyorum.

    bir de şu var mesela; yarın başka bir futbolcu ben ataturk sevmiyorum 29 ekimde atatürklü forma giymem diyince de aynı duruşu sergileyecek miyiz? ya da başka bir futbolcu ben kadına şiddete de inanmıyorum beni bu konulara katılmam derse ne yapacağız? çizgiyi nereye çekeceğiz? toplumumuzun kurallarını hukuku hiçe sayıp kendi deger yargılarımıza göre begendiğimize dayatma beğenmediğimize de hakkıdır mı diyeceğiz? hak hukuk herkese lazım ülkemizde unutulmaya baslasa da.

    hatırlatma; gelismis ulkelerde homoseksuellere "sapık' veya 'sapkınlık' demek suc sayılabiliyor. ilk defasında uyarı alıyorsunuz tekrarında da ceza alabiliyorsunuz. bir gün gelişmiş ülkeye giderseniz aklınızda bulunsun, kelimelerinize dikkat edin tavsiyem olsun.

    ayrıca; homeseksuelliğin hastalık olduguna dair tek bir medikal kanıt yok ama bir tarafımızdan uydurursak olabilir tabii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın