• 33053
    23-24 sezonu için kendisi adına kişisel hedeflerim olan uber takım:

    - şampiyonlar ligi'nde seri başı avantajlarıyla gruplara kadar kalmalı, ayak bastı paralarını cukkalamalı, elemelerde oynayacağımız çoğu çerez maçla ülke puanını arttırmalıyız. gruplara kaldıktan sonra adımıza yarışır bir mücadele bekliyorum ve 3. olarak avrupa ligi'nden yola devam. ha, gruptan falan çıkarsak son 16 da muhteşem bir olay olur. ama avrupa ligi'nden devam edersek çeyrek finale kadar gidip ordan sonra neler olur görmeyi deneriz.

    - süper lig'de 5. yıldız yolunda konsantre bir şekilde, kuracağımız geniş kadronun avantajı ile net bir şampiyonluk bekliyorum. rakibimizin bu sefer beşiktaş olacağını düşünüyorum. anadolu takımları ise bu döviz kuru ile bu yabancı kuralı ile maalesef kimseye diş geçiremeyecek gibi. sezonu yine derbileri kazananlar belirler.

    - türkiye kupası için bu sefer hayal kırıklığı istemiyorum. (gerçi kupadan nasıl elendiğimiz malum) bakın, bu kupanın 22-23 sezonunda fb tarafında kazanmalarına rağmen kutlanamama sebebi gs'nin müzesinde çılgın bir sayıda bulunmasıdır. gs budur. gazozuna da olsa o gazozu kazanıp en çok ben kazandım demek için vardır.

    - türkiye süper kupası da yine üstteki madde ile aynıdır gözümde. hatta ezeli rakibimizle oynayacağımız için benim gözümde hazırlık maçı falan değildir. fb'yi ülkenin farklı noktalarında yene yene kupa kazanma geleneğimize devam etmeliyiz.

    özet:

    - türkiye süper kupa: kazanan
    - türkiye süper ligi: şampiyonluk
    - türkiye kupası: kazanan
    - şampiyonlar ligi: grup 3. lüğü / avrupa ligi: çeyrek final
App Store'dan indirin Google Play'den alın