• 297
    banka hesabımızda milyonlar olmadığı sürece s*ke s*ke hepimizin umrunda olacağı kurdur.

    ha derseniz ki, benim ya da ailemin cukkası sağlam, hanlar hamamlarımız var, banka hesabım, yahudi’den hallice, ona bi şey diyemem bak.

    yukarıda saydıklarıma eğer sahip değilsen (ben de dahilim buna), bunun ceremesini çekeceğiz arkadaşlar. bunun a partisi b partisi yok. biri 20 yıldır iktidardaysa, diğeri de 15 yıldır muhalefette. aynı vizyonsuzluk, aynı çapsızlık. 15 yıldır eğer hiçbir şekilde bir seçim kazanamıyorsan, demek ki diğerinden daha kötüsün. 15 yıl boyunca torrent’e tahammül edebilir miydik? kulübün en büyük yaşayan efsanesinin bile kredisi 2 yıl anca oldu. eğer değişemiyorsan yıkılmaya mahkumsun. diğer partiye sadece iyiler diye oy verilmiyor. sırf bu köhne zihniyet var diye oy kullanmayanlar hatta karşı tarafa oy verenler var.

    euro kuruna geri dönelim; kuyruğu dik tutmaya gerek yok. hepimizi etkiliyor bu durum, etkileyecek de. yarın, bütün ürünlere 30% zam geldiğinde o kuyruğu görürüm ben. buna çözüm bulmak yerine, hala birilerine laf sokma derdindeyiz. o laf soktuğunuz insanlar bu kur artışından daha az etkileniyorlar size göre, uyandırmış olayım.

    hayır, siz etkilenmeseniz bile, aileniz, yakınlarınız, çoluk çocuğunuz etkileniyor. nasıl bu kadar pervasızca dalga geçilebiliyor gerçekten anlamıyorum. hababam sınıfındaki ahmet’in tiratı gibi algılamayın laflarımı. cidden giriyor bi tarafımıza bu kur ve girecek. siz böyle hala birilerini suçlamaya devam ederseniz en çok size girecek.

    ülkecek alınacak önlemlerden değil, ben şahsi olarak alınması gereken önlemlerden bahsediyorum bu arada. değilse mevcut iktidarın bu durumu çözme gibi bir niyetinin olduğunu zannetmiyorum ama allah aşkına “acımadı ki acımadı ki” muamelesi yapmayın bi zahmet. unutmayın, kazığın sadece ucu sivridir.

    dip not: şuraya euro ile hatta bitcoin ile maaş aldığımı yazayım da durumun vehameti daha bir anlaşılsın. değilse azad yılmaz gibi “bana ne aq” diye geçiştirebilirim durumu da işin aslı öyle değil. giren giriyor, recep ivedik’in dediği gibi mecburen tren yapacağız arkadaşlar bu gidişle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın