aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 329
    11 nisan 2010 galatasaray diyarbakirspor maci için yaptıkları/yapacakları protesto isimli ama normalde protesto ile uzaktan yakından ilgisi olmayan birşey için yazıklar olsun dediğim, bu kadar da düşüceğinizi aklımın ucundan dahi geçirmeyeceğim dediğim güruhtur. forumda o kadar dile getirdik yapmayın, etmeyin, kaldırın şu zırıltıyı ama dinletemedik o da yetmedi tribünde söylemeye başladılar..

    ulan yemin ediyorum ben utanıyorum sizler adına, galatasaray kaptanına yapılacak en son hareketi yaparak kalitelerini ve mertliklerini gösterdiler.. onlara sorsanız o gruptan başka iyi galatasaray taraftarı yok, yazıklar olsun lan hepinize..

    reis ve abi sıfatlarını kendi adlarına ekleyerek, kurtlar vadisi moduna girerek bu işler olmaz. eğer bir işi yapacaksanız adam gibi yapın yok yapmayacaksanız dağılın gidin, eğer sen takım kaptanına bu lafları söylüyor ve elini dahi kımıldatmıyorsan git emekli kuyruğua gir! oturmayın oralarda, sonra web sitelerinde şöyle yaptık böyle yaptık diye de ahkam kesmeyin.. beste bile diyemeceğim yazıya bir de 14 senelik çileyi eklemişler, o zamanki taraftar ile siz aynı mısınız lan?

    yazıklar olsun, alpaslan dikmen'in kemikleri sızlıyordur şimdi.. adamın kurduğu güzelim oluşum üç tane adamın elinde oyuncak oldu, yürüyün gidin lan artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın