• 9306
    bugün gelinen nokta şu oldu misal piyasa değeri 15-20 m euro'luk oyuncunun ismi düşüyor ve bizim taraftar çöp gereksiz o gelmesin muamelesine döndü olay. taraftarın %95'nin çöp dediği futbolcu hakkında oturup 5 maçını arka arkaya izlediğini düşünmüyorum.

    skills videosu izleyip beğenmeyen çöp diyor. bunun suçu erden timur değil bence taraftarın çok yüksekten uçma havalarına girmesi.

    galatasaray camiasının başarısızlık karşısındaki reaksiyonunu çok seviyorum ama o reaksiyon bu yönetim ve hocanın olduğu transfer döneminin olmamalıdır.
    olumlu olup olmamasından ziyade 3-4 gündür sosyal medyada yazılanları okuyorum. paredes, mckennie, dembele falan bunlara burun kıvırıp çöp iş yapmaz falan demek bana oldukça komik geliyor.

    oliveira ve mertens son 5 hafta sendeledi hemen gönderilsin moduna falan girdik. taraftar şunu istiyor her sene 0'dan kadro kurup en tepeye oynayalım. benim football manager oynarken yaptığım fantazi bu resmen. galatasarayla şampiyon olup her sene takımı sil baştan yapardım aşırı keyifli olurdu fakat gerçekte böyle olması neredeyse imkansız.

    iki sene önce cicaldau, berkan, taylan orta sahası ile oynuyorduk. şimdi bu ne havalar derler karşındaki insana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın