• 33045
    2023-2024 futbol sezonu için an itibari ile 27 sözleşmeli futbolcuya sahip takım.

    fernando muslera
    batuhan şen
    sacha boey
    leo dubois
    victor nelsson
    kaan ayhan
    mathias ross
    christian luyindama
    abdülkerim bardakcı
    emin bayram
    alpaslan öztürk
    kazımcan karataş
    lucas torreira
    berkan kutlu
    taylan antalyalı
    sergio oliveira
    fredrik midtsjö
    yunus akgün
    olimpiu morutan
    emre kılınç
    nicolo zaniolo
    dries mertens
    yusuf demir
    kerem aktürkoğlu
    barış yılmaz
    oğulcan çağlayan

    bu sayıyı gidenleri ve gelenleri ayarlayarak 23-24 civarına düşürmemiz ve 2-3 altyapı oyuncusunu kadroya dahil etmemiz lazım. sol bek, orta saha, ve 2 santrafor alacağımız kesin. bunun dışında giden oyuncu yerine de hemen monte etmemiz lazım.

    ben zaniolo’nun önümüzde ki sezon ikinci forvet pozisyonunda değerlendirilmesini ve on numara transferinin yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. eğer planlama zaniolo sağ kanat olacak şeklindeyse o zaman on numara mevkisine transfer yapılacaktır.

    gelecek sezon 14 yabancı ile sözleşme imzalayacağız. bu sayının üzerine 9 veya 10 türk oyuncu ile yolumuza devam edeceğiz. kadromuzda bulunan ve büyük ihtimalle önümüzde ki sezon bizimle olacak 8 türk oyuncu var.

    kaan ayhan
    abdülkerim bardakcı
    emin bayram
    kazımcan karataş
    berkan kutlu
    yunus akgün
    kerem aktürkoğlu
    barış yılmaz

    buraya yedek kalecimizi de koyduğumuzda sayı 9 oluyor ve toplamda 23 kişilik kadroya ulaşıyoruz. eğer biraz daha genişletmek istiyorsak rotasyona taylan ve emre’yi de koyabiliriz. ama bana göre kesinlikle bu dönem içerisinde dışarıdan türk oyuncuya yönelmememiz lazım. türk oyuncularımız hem potansiyel olarak hem yetenek olarak gayet yeterli seviyede. ayrıca altyapıdan da 1-2 oyuncu çıkarmanın vakti geldi.

    cicaldau ve morutan içinde ne teklif varsa kabul etmemiz lazım. 14 yabancı için bu oyunculara yer kalmıyor. rotasyon için düşüneceksek dediğim gibi taylan ve emre’yi düşünebiliriz. genel bir tablo olarak bakacaksak ilk 11 ve yedeklerimiz şu şekilde.

    muslera
    boey-nelsson-abdülkerim-transfer
    torreira-transfer
    transfer(rashica)-zaniolo-kerem
    transfer(icardi)

    transfer(batuhan)
    dubois-kaan-emin-kazımcan
    berkan-oliveira
    yunus-mertens-barış
    transfer

    bu oyuncular dışında midtsjö, taylan veya emre gibi eklemeler de yapabiliriz. aslında ıcardi ve rashica’yı aldığımız senaryoda 3 transfere işi bitiriyoruz. erden timur’da dün gece buna benzer şeyler söyledi. nelsson ve boey’un ikisininin birden satışı mantıksız olur. mutlaka birisi takımda kalmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın