• 5643
    medyada yer alan haberlere göre federasyon başkanlığı seçimleri için yeniden aday olması beklenen mehmet büyükekşi isimli kişiyi destekleyecek olan yönetim.

    şimdi sorulması gereken bir çok soru var ama bir kaçını buraya bırakayım. sizin de aklınıza gelmiştir mutlaka.

    1. bu adam 2022-2023 sezonunda bizim takımın resmen içinden geçen hakemlerin ve mhk'nın bağlı olduğu federasyon başkanı değil mi?

    2. bu adam 2022-2023 sezonunda rakibimiz şampiyon olsun, kupa alsın diye neredeyse her maçlarında arkalarından iten, skandal kararlar vererek lig ve kupada sonuca etki eden hakemlerin ve mhk'nın bağlı olduğu federasyon başkanı değil mi?

    3. sezon içinde erden timur gibi sakin bir insanı bile çıldırtıp, sezon sonuna dair açıklama yaptıran (ki doğru olduğunu hepimiz biliyoruz) yine bu federasyon değil mi?

    4. lale orta'yı bir operasyonla sezon ortası göreve getiren, pfdk, tahkim gibi alt kurullarından sürekli adaletsizlik fışkıran bu federasyon ve başkanı değil mi?

    5. türk futbolunun ve futbolcusunun gelişimine engel olan saçma sapan yabancı kuralını devam ettiren bu federasyon ve başkanı değil mi?

    6. belki de tarihin en kötü yayıncı kuruluş anlaşmasına imza atarak kulüpleri maddi açıdan da zor durumda bırakan bu federasyon değil mi?

    7. tüm sezon boyunca bir kulüp başkanının emir eri ve ona bağlı bir kurum gibi hareket eden ve kazanırsa edecek olan bu federasyon değil mi?

    daha aklıma gelen, gelmeyen bir sürü soru var. herkesin malumu zaten. iyi de biz neden destek oluyoruz kardeşim bu adama. ha diyeceksiniz ki başka aday mı var? zaten yukarıdan işaret edilen kişi seçilecek falan. tamam olabilir ama neşhur karınca hikayesindeki gibi biz en azından dik durup tarafımızı belli etsek olmaz mı? 2023-2024 sezonunda da aynı şekilde doğrandığımızda hangi yüzle karşı çıkacağız? seçilirken karşı çıkmadın ki. yönetimin bu güne kadar yaptığı icraatlerden çok memnunum ama federasyon işi tam bir skandal. inşallah ne yaptıklarını biliyorlardır. bari şu saçma yabancı kuralını kaldırtın. şartlı destek verin falan ama galiba herkes halinden memnun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın