• 5640
    yeter da artık şampiyon olalı neredeyse 1 ay oldu hala tv'den youtube kanallarına ne dolaşıyorsunuz ben anlamıyorum. dursun özbek, erden timur ve okan buruk. hepsi dönüşümlü olarak her gün tv kanalına ya da youtube'a çıkıyorlar. en son 343'e kadar düşmüşler. ahmet ercanları'n osurarak reklamını yaptığı zaniolo'ya ruh hastası dedikleri youtube kanalı.

    okan buruk çıkar anlarım şampiyon hoca sezon boyunca hiç konuşmadı. ama başkanla yöneticinin sürekli gezmesini ben anlamıyorum. geçen gün erden timur'u izledim. yayın başlayalı 2,5 saat oldu kameraman dedi ki kameranın mikrofonların pili bitti yayını bitirmek zorundayız. karşısındaki adamlar telefonla oynuyor. siz bu kanallara çıkıp 2,5 saat boş muhabbete nasıl katlanıyorsunuz ben anlamıyorum. dursun özbek'i geçen son soru diye diye 1,5 saat daha yayında tuttular.

    hep de aynı sorular. icardi gelecek mi?, rashica'nın bonservisi alınacak mı?, fener 5 yıldız taktı, scout ali yiğit buruk, boey nasıl takıma kazandırıldı? hep aynı soruları yanıtlamaktan bıkmadınız mı :)

    ben ilk defa böyle bir şey görüyorum. ilk defa. 23 kere şampiyon olan galasaray'ın yöneticileri dönüşümlü olarak günde 3 kanala çıkıp röportaj veriyor. fatih hocayı o konuda takdir ediyorum şampiyon olduktan sonra gs tv hariç bir yere röportaj vermezdi ya da kendi sosyal medya kanallarını kullanırdı. akıllı adam sonuçta. kime ne vereceğini biliyor.

    başkanın yöneticinin yine tv kanalına röportaj vermesine bir şey demiyorum. haklarıdır. ama kaç hafta oldu yahu hala günde 3 yere röportaj vermek nedir ben anlamıyorum. 1 kere çıkarsın sizi yayına çıkaran için büyük bir başarı olur. ama hiç izlenmeyen youtube kanalına bile çıkıyorsunuz onu anlamıyorum. herkes size transfer soruyor çıkarsın bildiri yayınlarsın yalanlarsın. her bilmem kimi alacakmışsınız başkanım sorusuna cevap vermek için kanal kanal gezmenize gerek yok.

    bir tek arda'nın mutfağı, gelinim mutfakta, müge anlı ile tatlı sert, sabah sabah seda sayan'a falan çıkmadığınız kaldı.

    https://pbs.twimg.com/...=jpg&name=medium
App Store'dan indirin Google Play'den alın